Ingredients:
- 4 ous
- 400 grams de farina
- 2 gots de suc de taronja (els gots són de 150cc)
- 1 got de sucre
- 1 got d'oli
- 2 sobres de llevat Royal
- 1 copeta d'anís (2 cullerades soperes)
- 1 Cullerada de sucre de llustre
Preparació:
Muntar les clares a punt de neu. Un cop ben muntades
afegir-hi els rovells. Després afegir el sucre, el suc de taronja, la
farina (barrejant-la a poc a poc). Finalment afegir l'oli, el llevat Royal
i un raig d'anís.
Abocar aquesta massa en un motlle i deixar al forn a
150ºC durant uns 30 minuts, vigilant que no es cremi per damunt i que quedi ben
cuit per l'interior.
Deixar refredar i presentar el bescuit en una bonica
safata decorat amb sucre de llustre.
Foto:
Exemple del bescuit de taronja preparat per la iaia Rosario un diumenge plujós de
setembre.
...-
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada